Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada v Turnově získal další ocenění v rámci soutěže Stavba roku 2016

ÚvodAktuálněAktuality2016Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada v Turnově získal další ocenění v rámci soutěže Stavba roku 2016
14.10.2016

Svaz podnikatelů ve stavebnictví předal během včerejšího večera ocenění nejvýznamnějším stavbám realizovaným v České republice za poslední rok.

Sportovní a rekreační areál Maškova zahrada v Turnově si vysloužil ocenění předsedy Senátu Parlamentu České republiky za nejlepší stavbu pro veřejnost.

Stavba získala již  v září titul Stavba roku Libereckého kraje a potvrdila tak svoje prvenství mezi významnými stavbami.

Sportovní areál s velkým podílem dřeva je ukázkou organické architektury, příkladem je zimní stadion, který je ve tvaru listu. Od letošního jara je nově otevřené také venkovní koupaliště s vodními atrakcemi, toboganem a skluzavkami. Zajímavostí jistě je, že areál je umístěn v místě bývalých skleníků a zahrad Vojtěcha Maška, který působil jako zahradník na zámku Sychrov a po kterém je dnes celý areál pojmenován.

Investorem stavby byla společnost Městská sportovní s.r.o. a realizačním týmem sdružení SYNER – BAK.

Gratulujeme celému realizačnímu týmu stavby Maškova zahrada, který projekt zajišťoval, ať už po stránce výrobní, technické, finanční nebo jiné.

Aktuálně

BAK postaví nové Středisko volného času v Trutnově i závěrečnou etapu bytů Kamýk pro společnost Central Group v Praze 07.11.2017 Nové Středisko volného času postaví trutnovský BAK Trutnov - Nebude to trvat dlouho a do části starého objektu na Nivách se ... více
Získali jsme trojnásobné ocenění v soutěži Stavba roku 2017 06.10.2017 Mimořádný úspěch sklidil náš projekt Revitalizace Tyršových sadů - podzámeckého parku  v Pardubicích, který si odnesl hned ... více